25 jaar ervaring

Ervaring en de juiste relaties zijn essentieel bij de succesvolle ontwikkeling en inkoop van giet- en smeedwerk. Samen met onze partners hebben wij een schat aan ervaring in huis!

Deze ervaring delen wij graag met onze klanten en leveranciers waardoor een optimale en snelle productontwikkeling mogelijk is.

Engineering en prototyping

De MVH engineers beschikken over gespecialiseerde kennis om uw idee om te zetten naar een 3D productontwerp, of uw bestaande onderdeel verder te optimaliseren. Wij helpen u bestaande lassamenstellingen of volledig bewerkte onderdelen om te zetten naar efficiënt geproduceerde giet of smeed stukken.

Het nieuwe product ontwerp is door MVH om te zetten in een 3D prototype.

Wereldwijd netwerk

MVH werkt samen met een aantal vaste leveranciers voor de productie van onze onderdelen. Deze bevinden zich in Turkije, India en China. Wij kennen de sterke punten van deze leveranciers en kunnen op basis van onze volumes, gunstige voorwaarden en levertijden realiseren. Door het uitvoeren van audits zorgt MVH voor continue scherpte bij de leveranciers.

Voorraadhoudend

MVH beschikt over een eigen opslaglocatie. Hier worden alle goederontvangsten verwerkt. In overleg kunnen de onderdelen op voorraad worden gehouden en op het gewenste tijdstip uitgeleverd worden.

Kwaliteitscontrole

Naast kwaliteitscontroles door onze leveranciers worden de onderdelen onafhankelijk gecontroleerd door de MVH-kwaliteitsmedewerkers. Hierdoor worden verrassingen voorkomen en wordt uw productieproces niet verstoord.